• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До Великодня - з добром до людей у потребі!

eye

560

26.04.2024 14:44

RSS

25 квітня у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради розпочато благодійну акцію до Великодня.

За ініціативи та сприяння Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина до Великодніх свят працівники територіального центру, старости старостинських округів відвідають близько 400 одиноких та самотніх підопічних відділення соціальної допомоги вдома терцентру та вручать продуктові набори та запашні паски.

Також близько 100 продуктових наборів та пасок отримають громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, які обслуговуються у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру та не отримували допомогу в поточному році. Громадянам продуктові набори також доставлятимуться за місцем проживання.

Благодійна акція стала можливою завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

Станом на 25.04.2024р., територіальним центром отримано чергову партію благодійної допомоги від 4 переможців конкурсу на загальну суму 216,9 тис. грн., а саме від:

- ФОП Гуменюк Віталій Мирославович (продуктові набори на суму             78,3 тис. грн.);

- ФОП Буликов Євгеній Миколайович (ковбасні вироби на суму 16,8 тис. грн.);

-   ФОП Коробко Сергій Юрійович (продуктові набори на суму 70,2 тис. грн.)

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»       (2950 кг борошна на суму 51,6 тис. грн.).

Територіальний центр висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до благодійної ініціативи, а саме:

- надавачам благодійної допомоги Гуменюку Віталію Мирославовичу, Буликову Євгенію Миколайовичу, Коробку Сергію Юрійовичу та Баранюку Ігорю Георгійовичу за злагоджену співпрацю та надану допомогу;

- Сташку Василю Михайловичу за благодійні випечені запашні паски у кількості 500 шт.;

- старостам старостинських округів за доставку продуктових наборів підопічним терцентру, які мешкають у сільських населених пунктах.

Хай ваші серця наповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска та писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду та добробут.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу