• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада у Топ-100 цифрових лідерів України!

eye

119

07.05.2024 15:13

RSS

Під час Digital Power Summit 2024: цифрове лідерство громад за участі урядовців, CDTO областей та міністерств, а також представників громад України відзначено муніципалітети, що досягли вагомих цифрових успіхів за рейтингом Міністерства цифрової трансформації України, швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа. 

Нам приємно, що в команді успішних цифрових громад наша Хмільницька громада!

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина Хмільницьку міську громаду на цифровому саміті представила Наталія Мазур, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради.

На інтерактивній сесії, що проходила у групах, пані Наталія презентувала цифрові проєкти громади та поділилася досвідом підготовки електронного формату інформаційного бюлетеня міської ради «Хмільницька громада».

Тематикою дводенного Форуму було охоплено такі актуальні питання:

- роль держави в цифровізації громад;

- кроки громад до цифрового розвитку;

- створення цифрових послуг;

- кібератака та кіберстійкість.

Також на заході презентували перший пілотний проєкт - індекс цифрової трансформації тергромад України. Цей інструмент покликаний допомогти керівникам громад визначити свої сильні та слабкі сторони, щоб успішно впроваджувати цифрові ініціативи.

За результатами дослідження першого пілотного індексу визначено громади, що у 2023 році успішно впроваджували цифрові рішення.

Наша відзнака - це результат рішучих ініціатив та командної взаємодії структурних підрозділів міської ради, всебічної підтримки вищого керівництва і Хмільницької міської ради у єдності з громадськістю, відповідальними партнерами, регіональними координаторами та локальними лідерами.

Дякуємо, що ми разом трансформуємо кращі формати цифрових ідей і впроваджуємо рішення для людей!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу