• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулося засідання комісії громадського контролю по земельних відносинах

eye

199

Новини

3 лютого 2017 року в конференц-залі міської ради за головування депутата міської ради, голови комісії Валентини Дроненко відбулося засідання комісії громадського контролю по земельних відносинах. Участь у засіданні взяв міський голова Сергій Редчик. В актуальному порядку спершу комісія обговорила питання щодо можливого забезпечення земельними ділянками учасників АТО на території масиву малоповерхової житлової забудови в м. Хмільнику (між вулицями Вузькоколійна, Кармелюка, Івана Богуна та 2 пров. Івана Богуна). Загальна кількість садибних земельних ділянок – 27. Крім того, комісія розглянула питання щодо:
  • внесення змін до «Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва», що затверджене рішенням 58 сесії Хмільницької міської ради 6 скликання №1657 від 29.05.2014 року.
  • звернення Ковальського В.Д. щодо допомоги матері трагічно загиблого учасника АТО Кошарського Михайла.
  • звернення Лавренюк Т.М., матері загиблого учасника АТО Лавренюка Сергія Володимировича.
Обговоривши ці питання, комісія вирішила:
  • рекомендувати міській раді внести зміни до «Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, садівництва, городництва»;
  • рекомендувати Спілці ветеранів війни в Афганістані м. Хмільника та Хмільницького району і Спілці учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району надати інформацію на наступне засідання комісії громадського контролю по земельних відносинах, щодо 27 прізвищ громадян-черговиків, які перебувають у позачерговій черзі та потребують поліпшення житлових умов.
Відділ земельних відносин міської ради

Назад до розділу