• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Сергій Редчик: «Відповідальність усіх за всіх, єдність поглядів і переконань та об’єднання для злагоди і миру – ось така СОБОРНІСТЬ нам сьогодні необхідна!»

eye

147

Новини

22 січня на серці кожного свідомого громадянина України буде святково. Ми відзначатимемо День Соборності України – день, що нас усіх об’єднує в єдину родину, свідому українську націю, найперше сильну єдністю і нескореністю.

Цього дня український народ поєднав у одне ціле землю із двома окремими державами – Українською Народною Республікою та Західноукраїнською Народною Республікою.

Ця історична подія справедливо ознаменувалася як Акт злуки, бо значною мірою  започаткувала новий етап формування української державності та на цій основі забезпечила сприяння усвідомленню українцями свої відповідальності за долю країни. День Соборності в нинішньому році – не лише свято, але й завдання для кожного з нас – міцніше згуртуватися, свідомо і територіально об’єднатися заради найбільшої мрії нашого народу – очікуваного миру та спокою. Відповідальність усіх за всіх, єдність поглядів і переконань та об’єднання для злагоди і миру – ось така СОБОРНІСТЬ нам сьогодні необхідна. На шляху єднання ми направду відчуємо людську соборність думок, переконань та поглядів, і найперше – збагнемо розуміння тривалого шляху боротьби за незалежність країни та цінність ідеї власної державності. Щиро вітаю усіх хмільничан зі святом національного єднання – Днем Соборності України! Миру, добра, злагоди і віри у щасливе майбутнє нашої нації та держави зичу всім і кожному! Із вірою у соборну Україну та повагою до хмільничан          Міський голова                                                                                                       Сергій РЕДЧИК   

Назад до розділу