• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

21 БЕРЕЗНЯ - АКЦІЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДИНИ З СИНДРОМОМ ДАУНА

eye

374

Анонси

Громадська організація «Хмільницька організація захисту та допомоги особам з інвалідністю «СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ» запрошує хмільничан та гостей міста долучитися до акції "LOTS OF SOCKS"("Багато шкарпеток"). Мета цього міжнародного руху привернути увагу до інакшості, однак  не меншовартості людей з особливими потребами. Ми пропонуємо кожному продемонструвати свою підтримку людям  з непарною хромосомою. Долучитися до акції просто:
  1. До 21-го березня зробити пожертву на підтримку дітей з інвалідністю і отримати в подарунок кольорові шкарпетки. Сума мінімальної пожертви 30грн.
  1. Зробити селфі з шкарпетками, або попросити когось сфотографувати вас.
  1. Викласти фото у фейсбук / контакті, щоб якомога більше людей дізналися про акцію і змогли долучитися до неї.
  1. А 21-го березня одягнути ці яскраві шкарпетки або зробити зі шкарпеток шарф або краватку, або просто прив'язати до сумки, до коляски, до антени автомобіля або вкласти в кишеню піджака і за допомогою такого незвичайного аксесуара відчути себе не таким як усі. Зрозуміти, що значить жити під пильними і часто недобрими поглядами оточуючих.
Просими підтримати нас, тому, що наші діти хочуть і можуть вчитися і розвиватися, вони можуть говорити, писати, співати, танцювати, ходити в садок і в школу. Діти можуть і хочуть мати майбутнє! Але усе це стає не можливим без нашої з вами підтримки і розуміння.   Кошти зібрані під час акції будуть використані  для: обладнання та ремонту приміщення, яке буде використовуватись для корекційних занять  з дітьми з інвалідністю ( м.Хмільник , вул. Столярчука 8 ); придбання розвиваючих матеріалів для занять з дітьми з інвалідністю. Придбати шкарпетки ви зможете 20 березня з 10 до 15 години в організації ГО « ХОЗДОІ « СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ», за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука 8 ( біля міської ради), або на протязі тижня зателефонувавши за номерами телефону:  097 15 45 633 та 098 279 82 48 і домовитись з представниками організації про придбання.   Голова ГО "ХОЗДІ "СПІЛЬНИЙ ШЛЯХ"                                                                                  Т.А. Цюпенко

Назад до розділу