• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Живі, поки пам’ятаємо..." – Дмитро СКЛЯРОВ

eye

324

27.07.2022 14:39

RSS

27 липня шкільна спільнота Журавненського ліцею вшанувала пам’ять загиблого земляка, учасника АТО, кіборга Дмитра Склярова. У цей день він святкував би свій 39 день народження.

Україна народила багатьох людей, яким не байдужа доля їхньої родини, їхнього села, Батьківщини. Саме такі люди пішли захищати рідний край. Дмитро вирізнявся хоробрістю, боротьбою за справедливість, допомогою іншим. Він брав участь у миротворчій місії в Республіці Ірак. Скляров Дмитро Сергійович героїчно загинув на Сході країни під час оборони Донецького аеропорту.

Герої не вмирають! Указом Президента України № 461/2015 від 31 липня 2015 року, "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Учні ліцею вшанували пам'ять загиблого героя хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки біля центрального входу закладу та на могилу нашого захисника.

Спочивай із миром, Герою, у Небесному Війську!

Герої не вмирають! Їм вічна слава в пам’яті народу!

За інформацією Журавненського ліцею Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу