• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Провели вуличну інформаційну акцію "ПротиДій торгівлі людьми"

eye

273

28.07.2022 11:25

RSS

Щороку 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

З метою інформування населення громади щодо проблеми торгівлі людьми та небезпеку, яку вона становить, 28 липня 2022 року на території центрального ринку міста Хмільника суб’єктами, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми,  було забезпечено функціонування інформаційно-просвітницького пункту з питань протидії торгівлі людьми під гаслом: «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу!».

За час функціонування пункту було роздано понад 700 буклетів та листівок перехожим громадянам, яких одразу було проінформовано, що являє собою поняття «торгівля людьми», які його ознаки, надано консультації куди можна звернутися за допомогою особі, яка вважає себе постраждалою від торгівлі людьми та які види допомоги вона може отримати.

Якщо Ви або хтось із Ваших знайомих чи близьких маєте сумніви щодо запропонованої роботи, стали жертвою примусової праці, якщо у Вас вилучили особисті документи та примушували до незаконних дій – звертайтесь за детальною консультацією до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою: 2 провул. Пушкіна, 8 та за тел. (04338) 2-31-24.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу