• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На засіданні виконкому міської ради

eye

283

29.07.2022 09:32

RSS

28 липня 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Порядок денний засідання виконкому загалом налічував 20 питань. Усі вони стосувалися різнобічних і зараз найбільш актуальних сфер управління громадою.

Першим чином у ході засідання міськвиконком врегулював питання соціального захисту громади та вирішив надати за міською Програмою «Добро» матеріальну підтримку 36 громадянам на лікування та післяопераційне лікування (загальна сума підтримки – майже 82 тис. грн.).

На підставі визнання міськрайонним судом недієздатною жительки громади 1949 р.н. виконком затвердив подання про доцільність призначення над громадянкою опікуном її онука.

Враховуючи те, що права дитини не порушуються, виконком дозволив громадянину дарування житлового будинку з господарчими спорудами і земельну ділянку, де зареєстрована і проживає малолітня дитина.

Затверджено акти комісії з визначення та відшкодування збитків трьом власникам землі та землекористувачам за використання земельних ділянок без правовстановчих документів.

Розглянуто експертний звіт про кошторисну частину проектної документації з капітального ремонту дорожнього покриття частини проспекту Свободи та частини вулиці Шолом-Алейхема (коригування) та внесено зміни до Програми утримання дорожнього господарства громади на 2022 рік.

Також внесено зміни і доповнення до Програми управління комунальною власністю на 2022 рік та її Порядку в частині додаткового виділення коштів КП «Хмільниккомунсервіс» для надання послуг жителям громади з вивезення твердих побутових відходів.

На підставі актів комісійних обстежень стану зелених насаджень про визнання дерев аварійними, сухостійними було задоволено клопотання підприємств, установ та організацій, підприємців, а також громадян про видалення деревонасаджень про видалення деревонасаджень.

Внесено зміни до фінансового плану КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради для покращення умов медичного забезпечення жителів громади.

На засіданні дозволено безоплатну передачу по одному портативному комп’ютеру з балансу виконкому на баланс КЗ «Історичний музей ім. В.Порика» Хмільницької міської ради та на баланс КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Надано ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області в оренду приміщення по вул. Столярчука,17.

Своїм рішенням виконком відзначив подякою Хмільницького міського голови старосту Соколівського старостинського округу Титулу А.П. за вагомий особистий внесок у створення Центру відпочинку та дозвілля для внутрішньо переміщених осіб на території с. Чудинівці та з нагоди відкриття Центру.

І вже традиційно засідання виконкому підсумувало рішення про зміни до бюджету громади на 2022 рік, в якому прописані актуальні бюджетні призначення та достатні фінансові ресурси на їх реалізацію.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу