• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Запрошуємо на роботу!

eye

393

02.08.2022 12:00

RSS

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради Вінницької області запрошує претендентів на заміщення посади Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (тимчасово, на період відпустки основного працівника у зв’язку з вагітністю і пологами), який відповідає кваліфікаційним вимогам та вимогам до державних реєстраторів в умовах воєнного стану.

Державним реєстратором може бути: громадянин України, який має вищу освіту, відповідає кваліфікаційним вимогам, має стаж роботи у сфері права не менше трьох років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше одного року.

Додатково до вимог, встановлених законодавством, державний реєстратор повинен відповідати таким критеріям:

станом на 23 лютого 2022 р. перебував у трудових відносинах із суб’єктом державної реєстрації/суб’єктом державної реєстрації прав на посаді державного реєстратора чи на іншій посаді, що передбачає виконання функцій державного реєстратора, та мав доступ до Єдиного державного реєстру/Державного реєстру прав;

після 1 січня 2020 р. щодо державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців Міністерством юстиції не приймалося рішення про анулювання або не менше двох рішень про блокування (принаймні два з яких на строк більше місяця) доступу до Єдиного державного реєстру, крім рішень, які скасовано (визнано протиправними або нечинними) рішенням суду, яке набрало законної сили.

За додатковою інформацією радимо звертатися за телефонами: 2-25-68 (відділ управління персоналом), 2-28-04 (реєстраційний відділ).

Відділ управління персоналом міської ради 

Назад до розділу