• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Програма EGAP подарувала виконкому картридери для ID-карток

eye

264

02.08.2022 15:40

RSS

Тепер розглядати звернення хмільничан і переселенців у нашій громаді стало ще зручніше. І це завдяки новим картридерам для ID-карток. Такі пристрої для міської ради 25 липня передали регіональні координатори Програми EGAP на умовах партнерства і співпраці Хмільницької міської ради та Міжнародної благодійної організації «Фонд східна Європа» в рамках реалізації програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади EGAP.

Нагадаємо, що з 2016 року українці отримують паспорти нового зразку – ID-паспорти з безконтактним електронним носієм. Новий ID паспорт є набагато зручнішим у використанні, аніж його попередній паперовий аналог. ID паспорт нового зразка має зручний розмір – 54х85,6 міліметрів і відтепер його не так легко зіпсувати, бо він вже не боїться вологи, оскільки виконаний з високоякісного пластику у вигляді пластикової ID-картки.

За інформацією начальниці відділу ведення реєстру територіальної громади Хмільницької міської ради Алли Ліпніцької, представники Програми EGAP надали 5 пристроїв, якими вже обладнані робочі місця. Оперативно можна отримати достовірну інформацію про громадян, оцифрований підпис власника документа, місце реєстрації власника ID-карти, сімейний стан. Це зручно для працівників, які опрацьовують запити громадян, і, звичайно ж, економить час наших відвідувачів.

Дякуємо нашим партнерам – Програмі EGAP!

Як добре, що ми разом робимо все, щоб бути ближчими до громади!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

За інформацією відділу ведення реєстру територіальної громади міської ради

 

 

Назад до розділу