• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відновлено роботу реєстру територіальної громади

eye

248

03.08.2022 14:18

RSS

Відділ ведення реєстру територіальної громади Хмільницької міської ради повідомляє про відновлення надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання.

Знову можливо зареєструвати місце проживання, отримати витяг з реєстру територіальної громади.

Додатково інформуємо, що у Дії з'явилася можливість згенерувати електронний витяг з реєстру територіальної громади. Витяг, зокрема, міститиме наявну у відомчій інформаційній системі ДМС інформацію про особу, адресу та дату задекларованого/зареєстрованого місця її проживання (перебування) або адресу та дату зняття з задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування), або відомості про скасування декларування/реєстрації/зняття з задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування).

Крім того, на сформований витяг автоматично наноситиметься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код), за допомогою якого можна перевірити його дійсність. За його допомогою громадяни зможуть пред’явити витяг під час отримання адміністративних чи соціальних послуг – інформацію можна буде зчитати та перевірити спеціальними технічними засобами шляхом отримання даних із відомчої інформаційної системи ДМС.

Як отримати витяг на порталі Дія:

1.Авторизуйтеся на порталі Дія

2.Оберіть послугу Витяг з реєстру територіальної громади

3.Натисніть Замовити витяг

Електронний документ можна завантажити на Порталі та зберегти у смартфоні чи іншому зручному носії.

Відділ ведення реєстру територіальної громади Хмільницької міської ради

Назад до розділу