• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком вирішив: головне із засідання

eye

487

05.08.2022 15:07

RSS

5 серпня 2022 року в конференц-залі міської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Перед початком роботи виконкому працювала постійна комісія міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики (голова комісії – Юрій Кондратовець). Депутати розглянули та обговорили проєкти рішень, для реалізації яких будуть виділені бюджетні кошти.

Засідання виконкому відкрив міський голова Микола Юрчишин. Від усіх присутніх він привітав члена виконкому, ветерана праці Станіслава Лоєвського із Днем народження.

У форматі заслуховування доповідей керівників структурних підрозділів міської ради та обговорення виконком розглянув 18 питань.

Ухвалено рішення:

  • профінансувати коштом міського бюджету одноразову матеріальну допомогу громадянам на лікування важких захворювань;
  • затверджено зміни до Програми підтримки учасників АТО/ООС та членів їхніх родин, а також до Порядку використання коштів цієї Програми щодо підтримки багатодітним сімей загиблих військовослужбовців;

  • затверджено зміни до Програми розвитку освіти на 2022 рік та Порядку використання коштів цієї програми для обстеження технічного стану будівельних конструкцій та інженерних мереж укриттів у підвальних приміщеннях ліцеїв №1 та №4, а також закладу дошкільної освіти №1;

  • управлінню праці та соціального захисту населення міської ради збільшено ліміти споживання енергоносіїв та водопостачання на 2022 рік у зв’язку з прийомом внутрішньо переміщених осіб;

  • погоджено 10 жителям громади, за їхніми заявами, розміщення будівельних матеріалів на загальноміській території;
  • доповнено перелік робіт та розподіл коштів за Програмою розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій громади на 2022 рік заходом щодо «вирівнювання покриття площ, вулиць, доріг, проїздів, алей, бульварів, тротуарів, пішохідних зон і доріжок на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади».
  • доповнено Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів громади на 2022 рік заходами щодо «проведення ремонту і утримання об’єктів та елементів благоустрою населених пунктів, інші роботи з благоустрою території, а також видалення аварійно-небезпечних дерев, вирізка яких потребує виконання робіт підвищеної складності».
  • затверджено план культурно-мистецьких заходів з 8 серпня по 2 вересня 2022 року;

  • дозволено влаштування до дитячого будинку сімейного типу дитини, позбавленої батьківського піклування;
  • в інтересах дитини розглянуто дві ухвали Хмільницького міськрайонного суду про позбавлення батьківських прав;

  • доповнено Програму покращення умов медичного обслуговування жителів громади на 2022 рік заходами щодо придбання матеріалів, будівельних матеріалів, інвентарю та інструментів для проведення господарським способом ремонтних робіт приміщень та фінансування вартості комунальних послуг і енергоносіїв КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги та відповідно внесено зміни до фінансового плану КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги.

Засідання виконкому, як завше, підсумувало рішення про бюджет громади, що врахувало зміни і доповнення до комплексних Програм, заходів, що попередньо були схвалені на засіданні бюджетної депутатської комісії та на під час засідання виконкому.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

 

Назад до розділу