• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Йти разом, допомагати там, де потрібно – Волонтерська рада

eye

334

18.08.2022 15:54

RSS

18 серпня 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів засідання Волонтерської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Першим чином учасники засідання вшанували пам'ять хвилиною мовчання жителів громади Олександра Ксенченка та Дениса Шпака, які 16 серпня 2022 року загинули на війні, а також у скорботі згадали усіх, хто героїчно поклав своє життя за Україну, усіх, хто загинув від жорстоких рук російського окупанта.

Далі розмова перейшла у формат діалогу. Волонтери відверто розповіли про свою діяльність та озвучили пропозиції як покращити окремі її напрямки, щоб скоординувати свої зусилля та дієво виконувати місію допомоги.

Після обговорення було презентовано проєкт «Хмільник патріотичний», що започаткований Центром дитячої та юнацької творчості та розвиває грані волонтерства в нашій громаді. Переглянули перше відео про групу дітей, які продають свої творчі вироби і за виручені кошти допомагають ЗСУ.

Підсумовуючи результативну зустріч із Волонтерською радою, міський голова подякував усім за те, що кожен і кожна робить із великим серцем і так допомагає Україні зміцніти, не задаватися, перемогти.

Отож, волонтерська радо, з довірою один до одного йдемо разом і продовжуємо допомагати там, де потрібно, тим, хто потребує!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу