• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У спорті, як у житті – вітається наполегливість!

eye

350

05.09.2022 16:00

RSS

5 вересня міський голова Микола Юрчишин мав приємність подякувати спортивній родині Городівських, завдяки якій  наш Хмільник зазвучав у світі переможно!

Нагадаємо, що Анастасія Городівська здобула «срібну» перемогу в Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, що відбувся впродовж 17-20 серпня в місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати). Настя є вихованкою спортивного клубу «Боєць», команду якого тренує її тато Сергій Городівський.

Очільник громади разом зі своїми заступниками Сергієм Редчиком та Андрієм Сташком, а також із колегами – Віталієм Оліхом та Віталієм Пачевським схвальними оплесками привітали славетну переможницю та її наставника у спорті.

Міський голова вручив юній спортсменці та її тренеру Подяку і сертифікати на отримання грошової винагороди (по 10 тис. грн.).

"Ми вболівали за тебе, Настю! Ти показала кращі бійцівські якості та велику волю до перемоги! Бажаю сміливо йти до мети, до перемоги, про яку мрієш! Дякую твоєму тренеру за наставництво і найбільшу віру в твої успіхи!" – сказав міський голова під час вручення відзнак.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу