• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Фахівці Інституту серця провели прийом у Хмільнику

eye

333

12.09.2022 13:32

RSS

9 вересня 2022 року в межах Угоди про співпрацю у галузі охорони здоров’я між Інститутом серця МОЗ України м.Київ та КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради Вінницької області у приміщенні амбулаторії загальної практики сімейної медицини м.Хмільник відбувся прийом кардіохірургів Інституту серця МОЗ України.

Фахівці Інституту серця МОЗ України проконсультували 39 пацієнтів і ще близько 20 громадян записано на наступний прийом, що заплановано в жовтні.

Кардіохірурги провели УЗД, проаналізували кардіограми, призначили лікування. Пацієнти зможуть у подальшому отримувати прямі консультації спеціалістів Інституту в ході лікування та реабілітації.

«Початок співпраці медзакладів Хмільника з фахівцями такого високого рівня у сфері лікування патологій серця дає надію на успішне майбутнє. Люди мають прямий доступ до консультацій Інституту, без черг та тривалого очікування. Лікарі наших медичних установ отримають можливість для тематичного вдосконалення за напрямком кардіологія, а це, у свою чергу, прямо впливає на покращення системи медпослуг громади в цілому. Лікарі охопили всі вікові категорії, а наступного разу буде приділено увагу і огляду дітей, - повідомив гендиректор КНП "Хмільницька центральна лікарня" Олександр Кравчук.

Візит фахівців Інституту серця відбувся за сприяння народного депутата України Петра Юрчишина та Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина.

До активної участі з організації зустрічі долучилися посадовці Хмільницької міської ради, медичних закладів громади та сімейні лікарі.

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

За інформацією амбулаторії загальної практики сімейної медицини м.Хмільник

Назад до розділу