• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Святкові подарунки Хмільнику від вихованців Центру творчості

eye

152

23.09.2022 15:44

RSS

Місто у якому ти народився і живеш – то найдорожчий серцю край, то , як батьківська хата, до якої ти поспішаєш повернутися з усіх доріг життя, куди б доля тебе не закинула.

Люблять своє місто Хмільник і дорослі, і діти, тому кожен прагнув, у переддень святкування Дня народження міста, зробити для нього свій особливий подарунок.

Творчо і натхненно підготувалися до привітання міста вихованці та педагоги Центру дитячої та юнацької творчості.

З 19 по 24 вересня у закладі пройшов тиждень присвячений « 660 –річниці з Дня народження міста Хмільника».

Керівник гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Тетяна Лукащук провела майстер-клас з виготовлення патріотичного букету з ниток та фоамірану «Квіти сонця і миру – тобі, наш Хмільник!». А вже на наступний день поспішали вихованці Центру творчості на майстер-клас з виготовлення святкової листівки « З Днем народження, рідний Хмільник!», який підготувала керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Лідія Паламарчук.

Із задоволенням виготовляли діти своїми руками подарунки рідному місту,вкладаючи у свої творіння і любов і вдячність і дитячу щедрість.

Естафету привітань рідному місту перехопили наймолодші вихованці закладу, які підготували флешмоб « Я люблю тебе, місто моє дороге!». Маленькі «пізнайки» читали поетичні рядки про красу свого міста, зізнавалися йому у своїй щирій любові, а діти , які приїхали до міста через війну, дякували Хмільнику за гостинність і турботу.

Юні екскурсоводи Центру дитячої та юнацької творчості запросили усіх бажаючих на цікаву краєзнавчу екскурсію « Історія Хмільника:видатні особистості, архітектурні пам’ятки,історичні події» - керівник гуртка Таїсія Неймет. Відвідувачі музею з уважністю розглядали експонати та слухали пізнавальні розповіді вихованців гуртка «Краєзнавство».

Скільки вражень , скільки позитивних емоцій отримали діти від проведених разом ,у дружньому родинному колі творчих заходів. Кожен хотів подарувати крапельку тепла і любові своєму рідному місту, а усі разом побажати йому перемоги , мирного неба і веселого дитячого сміху.

Юлія Бараболя, заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості

 

 

Назад до розділу