• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дні сталої енергії у Хмільнику проходять активно та з користю

eye

682

29.09.2022 14:04

RSS

Триває тиждень активних ініціатив «Дні сталої енергії-2022» на підтримку екологічного курсу Хмільницької громади. Приємно, що хмільничани власним прикладом доводять, що кожен і кожна мають дбати про свою землю, дбайливо захищати її та споживати енергію розумно.

Учні ліцеїв Хмільницької міської територіальної громади активно підтримали заходи Днів сталої енергії та долучилися до смартмобу «Парасолька для планети», яку оголосила Угода мерів – Схід #всебудеУКРАЇНА#EUSEW2022.

Школярі разом із учителями, батьками, однокласниками, друзями висаджують дерева, кущі, квіти в дворах, садах, школах, які потребують озеленення, створюючи «зелену парасольку» над своєю громадою.

Діти і молодь громади також створюють малюнки на тему: «Я бачу світ ЕКОпривітним», «Споживай енергію розумно».

У ліцеях проводяться екологічні уроки на теми збереження енергії, сортування сміття, переходу на відновлювальні джерела енергії, збереження клімату на Землі.

У КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради діє еко-виставка «Світ, який не повинен загинути». Тут представлені книги, періодичні видання, інформаційні ресурси, що ілюструють важливі теми екологічного ставлення до природи, живих істот, екологічної культури, поведінки з твердими побутовими відходами, дбайливого ставлення до світу, що оточує нас. Метою виставки є екологічне виховання дітей, молоді та дорослих.

Дякуємо всім, хто створює світ ЕКОпривітним!

 

Відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

 

Назад до розділу