• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі святом, берегині мудрості!

eye

184

30.09.2022 09:20

RSS

30 вересня – найчитальніший день року і чудова нагода згадати про справжні паперові книги, адже відзначаємо Всесвітній день бібліотек! Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості) відзначається це свято.

Бібліотека - це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. Саме тут ми черпаємо безцінні знання,  збагачуємося духовно та стаємо освіченішими.

У Хмільницькій громаді працює КЗ «Бібліотека для дорослих» разом з 18 бібліотеками-філіями в селах. Тут відповідально трудяться 32 бібліотекаря, а послугами книгосховищ користуються понад 15000 читачів. Саме так! Бібліотека – це не минуле століття, вона актуальна завжди!

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек ми сердечно вітаємо усіх бібліотекарів нашої громади, а також тих, хто читає, навчається і любить книгу!

Міцного здоров’я, душевної рівноваги, натхнення, успіхів та миру. Нехай у кожній бібліотеці нашої громади завжди буде багато читачів,  полиці поповнюються новими книгами, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!

Читайте книги! Це не лише джерело знань, це Двері у світ із неосяжними можливостями!

 

З повагою

Міський голова                      Микола ЮРЧИШИН

 

Назад до розділу