• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Уклінно дякуємо, Вчителю, за місію подвижницьку, святу!

eye

371

30.09.2022 14:40

RSS

Шановні освітяни!

Місія вчителя є визначальною у суспільстві. Саме педагог щоденно формує людину та її майбутнє, навчає жити, мислити, любити Батьківщину.

Професія вчителя поєднує в собі мудрість слова і молодість душі, креативність та величезну енергію, доброту і суворість, щоденну нелегку працю та свято перемоги знань.

Бути педагогом – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями та мелосердям.

Саме такими є освітяни Хмільницької міської територіальної громади. А це 1066 працівників, з яких: 5 нагороджені нагрудним знаком «Василь Сухомлинський», 30 – нагрудним знаком «Відмінник освіти України», 40 мають педагогічне звання «вчитель-методист», 75 - педагогічне звання «старший вчитель». Це велика і професійна команда однодумців, яка щодня в центрі суспільного життя, освоює нові програми навчання, сучасні методи роботи, реалізує творчі проєкти, своїм талантом і майстерністю запалює серця молодого покоління.

Сьогодні педагоги на передовій освітянського фронту і можуть пишатися своїми досягненнями: особисті професійні здобутки, якісна підготовка випускників шкіл до ЗНО, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах, конкурсах, змаганнях різних рівнів.

Освітній процес також допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники.

Щира подяка усім працівникам освіти за щоденну самовіддачу і невтомну працю, благородну любов і турботу, терпіння і мудрість, наполегливість і високий професіоналізм!

Здійснення мрій, шановні освітяни! А Мрія нині в нас одна – ПЕРЕМОГА!

Переможемо! І в мирний час до школи поспішатимуть діти, а ви – з такою ж великою віддачею плекатимете нові таланти, уміло прокладатимете шлях у щасливе їхнє майбутнє!

З повагою

Міський голова               Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу