• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

12 дітей Хмільницької громади дружньо прийняла Криниця-Здруй

eye

943

03.10.2022 14:26

RSS

За сприяння міського голови Миколи Юрчишина дванадцятеро дітей Хмільницької міської територіальної громади впродовж 16-30 вересня з метою відпочинку відвідали Республіку Польща місто побратим Криниця-Здруй. Групу дітей супроводжував начальник відділу молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Пачевський.

У мальовничому місті діти насолоджувались карпатським чистим повітрям, красою природи, підкорили місцеві вершини, відвідували атракціони, міський стадіон, спортивні зали з сучасним тренажерним обладнанням.

А якими колоритними були щоденні екскурсії по місту! Саме там дітки змогли купити якісь дрібнички, насолодитися виступами вуличних співаків та музикантів, красивими музичними фонтанами, посмакувати морозивом, із щирим зацікавленням розглядати туристів.

Залишились незабутні враження й від екскурсій історичними місцями міста Кракова та від підземних печер Словаччини. На центральній площі разом з українцями, які зараз мешкають у Кракові, взяли участь у флешмобі на підтримку ЗСУ та виступили проти референдуму на тимчасово окупованих територіях. 

Два тижні відпочинку від сирен та дитячих роздумів про те, що в рідній державі війна пролетіли дуже швидко, наші діти не встигли навіть засумувати. Свіже повітря додавало енергії, фантастичні краєвиди надихали, страви були смачними, джерельна вода солодкою, а поляки щирими, усміхненими, завжди зі словами підтримки.

Сердечно дякуємо за організацію поїздки міському голові Миколі Юрчишину, голові Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Сергію Татусяку, Fundacja «BRATERSTWO» спільно з головою Владиславом Крейчі за гостинний прийом та позитивне враження від перебування у дружній, теплій країні Польща, за неймовірні емоції, нові знайомства та незабутні враження, подарунки, а найголовніше - за спокійні ночі без сирен, які, на жаль, лунають у нашому місті.

А ось якими враженнями від поїздки поділились діти:

Назар СОТНИК:

"Мені дуже сподобалась поїздка. Отримав багато вражень. Особливо сподобались екскурсії в печери, поїздка у Краків і прогулянки в парку. Дякую за прекрасну атмосферу, гостинність, турботу і організацію відпочинку! У мене залишились незабутні спогади".

Олександр КОСМІНСЬКИЙ:
"Дякую організаторам за чудову поїздку та гостинний прийом. Приїхав сповнений вражень від екскурсій. Діти здружилися та гарно провели час у Криниці-Здруй, сподіваюсь знову там побувати".

Юліана ЛИПЕНЬ:

"Поїздка виявилась надзвичайною. Привітний персонал готелю, круті наставники, знайомства з чудовими людьми, незабутні прогулянки групою - і це все одночасно. Особливо сподобалася поїздка до Кракова. Захоплива архітектура цього міста, атмосфера, похід до торгового центру, мирний мітинг. Цікавою була і екскурсія Белліанськими печерами в Словаччині. Подивитися на такі дива природи - це щось неймовірне. Ніколи не забуду затишних вечірніх посиденьок з новими друзями, командних ігор у волейбол, теніс. Дуже задоволена, що провела ці 2 тижні саме так! З нетерпінням чекаю ще таких цікавих подій".

Настя ГРИГОРАК:

"Я вам дуже вдячна, що ви організували таку подорож для нас. Завдяки цій поїздці я отримала багато нових знайомств, а також багато нових вражень. Багато чого побачила в іншій країні цікавого. Я дуже вдячна волонтерам, які нас прийняли і сподіваюсь, що скоро я з новими друзями знову відвідаю Криницю-Здруй (принаймі дуже цього хочу)". 

Максим ПРОКОПОВИЧ:

"Дякую щиро всім, хто брав участь в організації та проведенні незабутнього відпочинку для нас. Ми запам’ятаємо його ще надовго. Дякую за відпочинок! За неповторні враження і море позитиву! Я дуже задоволений!".


Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу