• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З добром для перемоги! Доставлено 3,5 т борошна людям у потребі

eye

173

07.10.2022 13:18

RSS

7 жовтня 2022 року завершилася видача пшеничного борошна підопічним відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради, які проживають в м. Хмільнику та сільських населених пунктах Хмільницької міської територіальної громади (с. Широка Гребля, с. Порик, с. Курилівка, с. Томашпіль, с. Журавне, с. Олександрівка, с. Кривошиї, с. Колибабинці, с. Білий Рукав,с. Сьомаки, с. Іванівці, с. Кожухів, с. Теси, с. Лука, с. Шевченка, с. Лозова, с. Думенки, с. Березна, с. Чудинівці, с. Крупин, с. Лелітка, с. В. Митник, с. М. Митник, с. Будків, с. Соколова).

Акція проходила до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана за підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина. Загалом доставлено 3,5 тонни борошна одиноким та самотньо проживаючим громадянам похилого віку та особам з інвалідністю.

Підопічні територіального центру з вдячністю приймали турботу та піклування в цей нелегкий для України час. Бажали усім здоров’я та швидкого завершення війни.

Видача продуктових наборів для малозабезпечених громадян відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру продовжується.

Одночасно інформуємо, що натуральна допомога продуктами харчування надається відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» згідно рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про надання соціальних послуг.

Для отримання продуктових наборів необхідно звернутися до УПСЗН із заявою про надання соціальних послуг з відповідним пакетом документів:

- копія паспорта та ідентифікаційного коду;

- довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності (за наявності);

- довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

- довідки про доходи всіх членів сім’ї (у вигляді заробітної плати, доходу від здачі в оренду земельної ділянки тощо, окрім пенсії та соціальних допомог) за один квартал, який передує місяцю, що є попереднім до місяця звернення за допомогою.

Надання соціальної послуги натуральної допомоги у вигляді продуктів харчування можливе у разі, якщо середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (з 1 липня 2022 року прожитковий мінімум для осіб, що втратили працездатність, становить 2027 грн.).

Громадяни, які перебувають на обліку та не отримали натуральну допомогу в 2022 році, можуть отримати консультацію в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Пушкіна, 8, тел. 04338 22371) або у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (вул. Пушкіна, 48, тел. 04338 23030).

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу