• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для перемоги та захисників!

eye

843

13.10.2022 13:12

RSS

Усі ми, як можемо, підтримуємо бойовий дух наших воїнів. Робимо все з віддачею, натхненням і великою вірою в перемогу.

Школярі Хмільницької громади теж активно доєднуються до цієї великої та вкрай потрібної справи. Своїм талантом, знаннями і вміннями діти стверджують: історія України – героїчна, а наш народ – незламний!

У жовтні цього року, з нагоди Дня захисників і захисниць України, Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» оголосила проведення художньої Акції із назвою «Україна: історія - героїчна, народ - незламний».

Організатори Акції розповідають, що й не очікували такої активності: діти надсилають свої малюнки, творчі вироби, вишиті картини, зворушливі листи вдячності захисникам України, які воюють за мирне і щасливе життя кожного з нас на своїй рідній землі.

Після підсумку художньої Акції дитячі роботи через волонтерів відправлять на фронт бійцям, аби глибоким словом підтримати бойовий дух воїнів і переказати, що ми всі віримо в них і мріємо про зустріч з ними в мирний час.

Це далеко не всі роботи, але ми пропонуємо вже їх побачити і щиро подякувати всім, хто долучився до участі в Акції.

Для більш розгорнутого перегляду пропонуємо перейти на сторінку КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».

Усім вдячні. Віримо у ЗСУ та в перемогу!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу