• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Величне ім’я – України захисник

eye

143

14.10.2022 09:17

RSS

З нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в читальному залі КЗ "Бібліотека для дорослих" Хмільницької міської ради відбулося засідання любительського об’єднання «Читацьке коло» на тему; «Буде жити Україна в серцях нащадків рідної землі».

Захід був організований бібліотекою спільно з  територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради. 

Цього року відзначаємо на державному рівні дві дати, які нероздільно пов’язані військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисників і захисниць України й 80 – річчя створення Української повстанської армії. Вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та воїнів УПА під гаслом «Боролись!Боремось!Поборемо!»

Україна має унікальну історію воїнства. Кожна її сторінка сповнена звитягами різних поколінь оборонців рідної землі, які сформували особливий характер та образ сучасних захисників та захисниць України. Їхніми провідними рисами є патріотизм і відчайдушність, відвага і честь. Про це розповідають книги та матеріали виставки – екскурс «Стала слава козацька – славою України».

Розповіді доповнювали відеоролики та інформаційні матеріали «Голоси боротьби», підготовлені Українським інститутом національної пам’яті.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників України.

Нехай козацький дух допомагає нашим захисникам і захисницям у боротьбі за мир в Україні.

Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом.

За інформацією КЗ "Бібліотека для дорослих" Хмільницької міської ради 

Назад до розділу