• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Захисникам - тепло сердець і рук дитячих

eye

200

18.10.2022 10:00

RSS

Під такою назвою у Центрі дитячої та юнацької творчості був проведений майстер-клас з виготовлення теплих речей для воїнів- захисників, які проходять реабілітацію.

Керівник гуртка «Моделювання іграшок-сувенірів» Тетяна Лукащук разом зі своїми вихованцями розробили та пошили теплі вироби.

Вихованці гуртка «Школа журналістики» поспілкувалися із учасниками заходу і дізналися, що діти із задоволенням шиють такі речі, бо, на їх думку, то є внесок у Велику Перемогу України над ворогом. А ще юні майстрині мріють, щоб їхні теплі вироби зігрівали воїнів , а віра і підтримка допомогли їм швидше одужати, вигнати ворога і повернутися живими та здоровими до своїх родин. Діти вірять, що здійсниться їхня мрія, бо у кожен свій виріб вкладають тепло свого серця і своїх дитячих рук.

Велика подяка усім, хто допоміг в організації благодійного заходу та надав на майстер-клас необхідні матеріали.

Захід був проведений за сприяння міського голови Миколи Юрчишина, начальника Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталія Оліха та директора приватного акціонерного товариства «Хмільницька швейна фабрика «Лілея» Анатолія Матюха.

Центр дитячої та юнацької творчості

Пропонуємо переглянути відео, натиснувши на світлину під цим дописом.

 

Назад до розділу