• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Будьмо відповідальними в житті!

eye

145

RSS

Згідно з Постановою Верховної Ради України 19 жовтня цього року встановлено Всеукраїнський День відповідальності людини.

Цей день - данина пам’яті видатному українцю, економісту та благодійнику, автору «Декларації відповідальності людини» Богдану Дмитровичу Гаврилишину.

Працюючи на світовому рівні як член Наглядової ради Міжнародної академії мистецтва та науки ще на початку 2010-х років, Богдан Гаврилишин дійшов висновку, що світ не є нездоровий і що для того, аби змінити ситуацію, потрібно брати на себе відповідальність на всіх рівнях.

У 2014 році Богдан Гаврилишин написав 15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства −«Декларацію відповідальності людини».

Пропонуємо для прочитання «15 сходинок особистісного зросту», що мають велику значущість для кожного з нас і мінливого довколишнього світу.

Нехай ці життєві стандарти відкриють нові та кращі грані нашого життя у громаді, щоб кожен і кожна жили у «гармонії між особистим, професійним та соціальним життям, будучи частиною громади».

Будьмо відповідальними перед країною, нашою громадою, родиною, довкіллям і суспільством вцілому!

Назад до розділу