• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали зі 104-річчям жительку громади

eye

295

20.10.2022 17:04

RSS

20 жовтня жительці Хмільницької громади Сторожук Парасці Іванівні виповнилося 104 роки. З цією поважною датою іменинницю вітали заступник міського голови Миколи Юрчишина Сергій Редчик, помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан та голова ради Хмільницької міської організації ветеранів Василь Косенко.

Гості вручили іменинниці вітальні листівки, квіти та грошову допомогу і побажали їй міцного здоров’я, душевного спокою, радості і тепла від рідних сердець.

Параска Іванівна народилася в 1918 році в с. Думенки в багатодітній сім’ї, пережила голодомор, воєнне лихоліття. Все життя трудилася біля землі в рідному селі. До 101 року ще сама давала раду і собі і домашньому господарству. А потім дочка забрала її до себе в Хмільник.

Бабуся читає газети, цікавиться життям громади, країни. Вона виховала п’ятеро дітей, які подарували їй 16 онуків, 8 правнуків і 16 праправнуків.

З самого ранку Параска Іванівна приймала вітання від численних нащадків, але найочікуванішим було вітання від онука Володимира, який захищає нашу країну від агресора.

Іменинниця та її родина висловили щиру подяку за вітання керівництву міської ради, народному парламентарю та міській організації ветеранів.

Надія Губанова, відповідальний секретар Хмільницької міської організації ветеранів

Назад до розділу