• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Доставлено 26 продуктових набори людям у потребі

eye

535

21.10.2022 11:50

RSS

У жовтні у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради продовжується благодійна акція з видачі продуктових наборів громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру.

Акція організована за підтримки братів Юрчишиних та за рахунок благодійної допомоги продуктами харчування від депутата Вінницької обласної Ради Руслана Терещука, фізичних-осіб підприємців Сергія Уманського, Вадима Нечая, Олега Найчука та Володимира Стахурського, голови громадської організації «Знай, щоб жити» Дениса Зволінського.

З 17 по 20 жовтня працівниками відділення доставлено 26 продуктових наборів зазначеним категоріям осіб. Крім того, 108 осіб додатково отримали 540 кг борошна.

З початку організації благодійної акції (з 17 серпня) доставлено 701 продуктовий набір та 4560 кг пшеничного борошна малозабезпеченим громадянам, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділеннях територіального центру.

Підопічні територіального центру щиро подякували за увагу та підтримку. 

Продовжується видача продуктових наборів та пшеничного борошна для малозабезпечених громадян відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги терцентру.

Одночасно інформуємо, що натуральна допомога продуктами харчування надається відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» згідно рішень управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради про надання соціальних послуг.

Для отримання продуктових наборів необхідно звернутися до УПСЗН із заявою про надання соціальних послуг з відповідним пакетом документів:

-  копія паспорта та ідентифікаційного коду;

- довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності (за наявності);

- довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

-  довідки про доходи всіх членів сім’ї (у вигляді заробітної плати, доходу від здачі в оренду земельної ділянки тощо, окрім пенсії та соціальних допомог) за один квартал, який передує місяцю, що є попереднім до місяця звернення за допомогою.

Надання соціальної послуги натуральної допомоги у вигляді продуктів харчування можливе у разі, якщо середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (з 1 липня 2022 року прожитковий мінімум для осіб, що втратили працездатність, становить 2027 грн.).

Громадяни, які перебувають на обліку та не отримали натуральну допомогу в 2022 році, можуть отримати консультацію в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Пушкіна, 8, тел. (04338) 2-23-71) або у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (вул. Пушкіна, 48, тел. (04338) 2-30-30).

 

Територіальний центр соціального обслуговування

(надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу