• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вихованці центру творчості у проєкті «Разом до Перемоги»

eye

784

31.10.2022 16:30

RSS

27-28 жовтня у центральному парку ім. Т. Шевченка м. Хмільника проходив благодійний захід на підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги!».

Захід був організований та проведений Центром дитячої та юнацької творчості  (директор Наталія Луценко) за підтримки та сприяння міського голови Хмільницької міської ради Миколи Юрчишина та начальника Управління освіти, молоді та спорту Віталія Оліха.

Програма заходу була насичена і цікава. На одній із локацій вихованці та педагоги гуртків «Паперопластика» та «Моделювання іграшок-сувенірів» Центру дитячої та юнацької творчості виставили  на ярмарку-продаж  свої роботи, які виготовляли під час майстер-класів та творчих занять.

А  поруч керівники гуртків технічного напрямку «Авіамоделювання» та «Автомоделювання» проводили для усіх бажаючих майстер-клас «Літачок «Мрія»,під час якого кожен міг змайструвати найпростішу модель літачка і навіть спробувати вдало запустити її в політ.

Наймолодші вихованці закладу , маленькі «пізнайки», разом з батьками напекли печива та щиро запрошували усіх бажаючих зігрітися чаєм і пригоститися домашніми смаколиками.

Яскраві  фотозони не залишили байдужим нікого. Особливо усіх хмільничан та гостей міста притягувала до себе патріотична фотозона «Серце України», біля якої проводили фотосесію і дорослі, і діти, і люди похилого віку. Залюбки,із посмішкою на вустах, фотографувалися і біля фотозони  «Козацькому роду – нема переводу!» . А робили фотосесію, для усіх бажаючих, вихованці гуртка «Творча майстерня відеографії».

Під час проведення заходу активно працювали вихованці гуртка «Школа журналістики»,які брали інтерв’ю, висвітлювали усі події,що відбувалися під час благодійної акції.

Протягом усього заходу лунали патріотичні пісні із збірок відомих українських виконавців. А на кінець заходу заспівала юна талановита хмільничанка Аня Лиса.

Ось так гарно,цікаво, з усмішками на дитячих обличчях та стриманою серйозністю в очах педагогів, проходив такий потрібний у наш час захід.

Кожен свідомий патріот  доєднався  нині до Великої  Перемоги.

Отож, усі  разом –  і до  Перемоги!

 

Юлія Бараболя,

заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

Назад до розділу