• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відвідали 11 неблагонадійних родин у громаді

eye

278

01.11.2022 14:06

RSS

Фахівці служби у справах дітей Хмільницької міської ради спільно з працівниками Хмільницького міського центру соціальних служб, Хмільницького районного відділу поліції провели профілактичний захід у селах Соколова, Березна, Куманівці, Крупин.

Відвідали 11 сімей, в яких проживає 23 дитини, та перевірили наявність у дітей наявність продуктів харчування, твердого палива, необхідного для обігріву житла, створення належних умов для проживання дітей.

З батьками провели профілактичні бесіди про належне виконання батьківських обов’язків, неприпустимість вчинення насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

Працівником Хмільницького районного відділу поліції складено протоколи на двох матерів про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".

Шановні батьки!

Нагадуємо про те, що ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей - тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення - тягнуть за собою накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу