• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 33 сесії Хмільницької міської ради

eye

574

03.11.2022 14:50

RSS

3 листопада 2022 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 33 сесія міської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь 24 депутати міської ради, які розглянули 41 питання.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять полеглого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Костянтина Бондаря, який загинув 28 жовтня 2022 року під час захисту Батьківщини поблизу с. Водяне Покровського (Ясинуватського) району Донецької області.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної Програми «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади» та Порядків використання коштів до неї.

Надано згоду на забудову орендованих земельних ділянок окремим громадянам та погоджено закладання багаторічних насаджень на орендованих земельних ділянках фермерському господарству «Ранчо друзів» с. Лозова.

Депутати внесли зміни до статутного капіталу та затвердили Статут Комунального підприємства «Хмільникводоканал» Хмільницької міської ради.

Внесено зміни до режиму роботи Великомитницького закладу дошкільної освіти Хмільницької міської ради.

Місцеві обранці ухвалили два рішення про занесення прізвищ хмільничанина Владислава Українця, лейтенанта Збройних Сил України, Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно), який героїчно загинув під час відкритого агресивного вторгнення російської армії в Україну 24 лютого 2022 року у бою за стратегічний Антонівський міст на Херсонщині, прикриваючи відхід українських підрозділів з оточення, та Михайла Метя, знаного й авторитетного хмільничанина, досвідченого посадовця, вправного управлінця, ветерана сільськогосподарського виробництва та ветерана праці, у минулому керівника районного управління сільського господарства, очільника Хмільницької районної державної адміністрації, голову Хмільницької районної ради, до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника», посмертно.

Окремими рішеннями внесено зміни до місцевого бюджету на поточний рік, затверджено звіт про виконання бюджету Хмільницької міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року та Договір про передачу видатків у 2022 році.

Значна частина питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку із врахуванням доповнень та пропозицій постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, містобудування, екології та природокористування підтримані депутатським корпусом.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу