• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Обговорили актуальні потреби громади з командою МОМ

eye

224

03.11.2022 16:16

RSS

3 листопада, на запрошення міського голови Миколи Юрчишина, Хмільницьку громаду відвідали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Під час офіційного діалогу фахівці МОМ розповіли про актуальні Програми, що ними координуються, та можуть бути важливими для нашої громади. Це, зокрема, можливість отримання психологічної допомоги, медичної підтримки, допомоги у поліпшенні водопостачання і водовідведення, оснащення центрів компактного проживання ВПО тощо.

Міський голова разом із колегами зосередив увагу необхідності облаштування центрів компактного проживання ВПО для вивільнення закладів їх тимчасового прихистку; оснащення комунальних підприємств потужними водоочисними засобами, дизель-генераторами для підтримання автономного електроживлення в умовах обмеженого енергопостачання. Було озвучено і головні медичні запити громади та обговорено потребу в наданні психологічної підтримки ВПО.

Резюмуючи розмову, міський голова подякував команді МОМ за доброчинну місію і бажання допомогти. Гостей було запрошено відвідати комунальне підприємство «Хмільникводоканал» та центри компактного проживання ВПО, де була нагода наживо поспілкуватися з людьми про їхні потреби.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

Назад до розділу