• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Коли підтримка йде від душі! ВПО пакують продуктові набори

eye

399

04.11.2022 10:52

RSS

Кажуть, що війна робить серця людей черствими, байдужими, бо «вмикається» інстинкт самозахисту. Але українці руйнують такі стереотипи. Ми – відкриті людям, добрі душею, мужньо стоїмо разом у труднощах та ділимося радістю.

Хмільницька громада, на щастя, теж така. Ми прийняли у себе понад 7 тисяч громадян, які рятувалися від ворожих обстрілів, і всіма силами, у межах своїх можливостей та ресурсів благодійних організацій, допомагаємо людям у потребі.

«Немає на що скаржитися», — найчастіше чути від ВПО. «Є їжа, вода, дах над головою. Єдине, що дуже хочемо повернутися додому. Але, на жаль, немає куди», – так здебільшого діляться своїми емоціями переселенці та переселенки та почуваються вдячними за допомогу, що отримують.

Разом із тим частина людей є вразливою, відчуваючи себе залежною від допомоги, а також волонтерів чи організацій, які її надають.

Під час особистого прийому міського голови Миколи Юрчишина внутрішньо переміщені особи запропонували свою допомогу у фасуванні продуктових наборів.

Таку пропозицію міський голова підтримав та посприяв у доставці продуктів (сезонні овочі та фрукти, крупи, олія, м’ясні тушонки та вироби) та в організації цієї роботи (загалом 150 продуктових наборів).

3 та 4 листопада переселенки власноруч фасують продуктові набори.

Запрошуємо переглянути відео, натиснувши на посилання:

Відео1

Відео2

Міський голова щиро дякує всім за працю для людей!

Ми разом даруємо людям потрібну допомогу!

Допомога повернеться з Перемогою!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

Назад до розділу