• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

74 учні громади беруть участь у Всеукраїнських олімпіадах

eye

528

07.11.2022 09:34

RSS

Для пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді щороку проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з 17-ти базових дисциплін.

4 листопада 2022 року У Хмільницькій громаді розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. 36 учнів закладів освіти змагалися у знаннях з математики, 28 - з правознавства та 10 – з екології.

Предметні олімпіади – це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Це вид змагання, що стимулює окремих учнів до самоосвіти, виховує наполегливість, поглиблений інтерес до предмета, вміння долати труднощі. Учні мають можливість перевірити свої сили, здібності, вміння вирішувати нестандартні завдання.

Олімпіада – це потужна мотивація розвитку для обдарованих дітей. Навіть під час війни не можна ставити розвиток юних талантів на паузу, так ми гальмуємо розвиток високих технологій нашої країни.

Тож бажаємо учасникам олімпіад та їхнім наставникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення, упевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети та перемоги.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу