• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З 20 липня – прийом проектів Бюджету участі

eye

180

Анонси

Шановні жителі об’єднаної територіальної громади! Хмільницька міська рада інформує, що 1 липня 2020 року на сесії міської ради  затверджено параметри проведення Бюджету участі у 2020 році.

Якщо ви не байдужі до життя своєї громади, бачите проблеми та можливості  громади, бажаєте розвивати туризм, мрієте озеленити район чи облаштувати велосипедну доріжку, втомилися від  поганих доріг, не хочете чекати змін, а готові створювати  їх самостійно, тоді Бюджет участі це те, що вам потрібно.

Прийом проектів триватиме з 20 липня по 6 серпня 2020 року.

Типи проектів:  безпека та громадський порядок;  велоінфраструктура;  дорожнє господарство; засоби масової інформації;  комунальне господарство;  культура та туризм;  навколишнє середовище; освіта;  соціальний захист;  спорт;  телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології;  транспорт.

Подання проектів та голосування за них можуть здійснювати дієздатні громадяни України (іноземці та особи без громадянства, які мають дозвіл на постійне проживання на території України), яким на момент подання проектів або голосування виповнилось 16 років, що зареєстровані на території Хмільницької міської ОТГ. Один мешканець громади може подати не більше ніж три проекти протягом одного бюджетного року.

Подати проекти можна на веб-платформі «Соціальний інспектор – бюджет участі», на яку можна зайти через офіційний сайт Хмільницької міської ради (банер “Громадський проект БЮДЖЕТ УЧАСТІ”)  або за посиланням http://hmilnitska-otg.ci.org.ua

Подача проектів у паперовому вигляді здійснюється у пунктах супроводу проектів бюджету участі:

  • вул. Столярчука, 10 м. Хмільник (Центр надання адміністративних послуг);
  • вул. Грушевського, 42 с. Соколова Хмільницький район.

Подання проекту у паперовому вигляді здійснюється за умови пред’явлення автором оригіналу паспорта  громадянина України (посвідки на постійне проживання в Україні). При поданні проекту у електронному вигляді, автор вносить серію і номер зазначених документів до електронної системи та прикріплює їх скановану копію.

З 7 серпня по 16 вересня 2020 року здійснюватиметься оцінка проектів.

З 17 вересня по 7 жовтня 2020 року відбудеться голосування за проекти.

Електронна система автоматично здійснює підрахунок голосів, визначає проекти-переможці та формує їх списки.

Загальний обсяг видатків на плановий рік, що передбачається спрямувати на реалізацію проектів 1 мільйон гривень.

Максимальна тривалість реалізації проекту з 1 січня по 31 грудня 2021р.

Максимальна вартість одного проекту  200 тисяч гривень.

У разі виникнення запитань звертайтеся до відділу прогнозування та залучення інвестицій управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради  – каб.308 Хмільницької міської ради або за тел. 2-25-14, де вам нададуть консультацію.

Запрошуємо жителів Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади до активної участі у поданні проектних заявок!

 Управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу