• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Усім серцем, від душі – і для Перемоги!

eye

214

09.11.2022 14:27

RSS

Минулого тижня ми повідомляли про добру ініціативу, що започаткували разом із внутрішньо переміщеними особами (ВПО) для підтримки людей у потребі.

9 листопада 2022 року, до міського голови Миколи Юрчишина на особистий прийом прийшли внутрішньо переміщені особи, які відгукнулися допомогти в пакуванні і видачі продуктових наборів людям у потребі.

На прохання переселенців, які отримали допомогу, пані Людмила Стах із Миколаєва та пані Наталія Побережна зі Скадовська подякували громаді за прихисток, соціальну турботу, доброзичливість та порятунок.

Жінки не могли стримати сліз, виказуючи яка в наш час важлива і своєчасна увага, добре слово і щедрість душі для всіх, хто за межами рідного дому.

«Хмільницька громада має добре серце. Наші люди небайдужі до всіх, кого прихистили. Чужої біди не буває! Хмільничани поділилися своїм врожаєм сезонних овочів, фруктів, м’ясною продукцією, усім, що пристаралися на зиму, аби переселенці не були сам на сам зі своїми труднощами.

Вашими руками розподілено 150 продуктових наборів для ВПО. Це тільки початок. Потреб у рази більше. У межах можливостей будемо допомагати. Першим чином опікуємося найбільш вразливими категоріями (люди похилого віку, люди з інвалідністю). Формуємо списки людей у першій потребі. Усе, що видається, обліковуємо, щоб допомога була цільовою і за призначенням», - відповів міський голова.

Продовжуємо допомагати! Всім серцем, від душі – і для Перемоги!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу