• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Чат-бот SaveEcoBot розкаже чи є безпечним довкілля у Хмільнику

eye

174

10.11.2022 09:16

RSS

Жителі та гості нашої громади!

У місті Хмільник по вул. Столярчука,10 (приміщення міської ради) встановлено станцію моніторингу стану повітря. Усі дані фіксує безкоштовний екологічний чат-бот SaveEcoBot на платформі SaveDnipro.

У кожного та кожної з вас є можливість відстежувати рівень забруднення атмосферного повітря, температуру, вологість атмосферного тиску, радіаційний фон на території громади.

Це можна зробити, перейшовши на офіційний вебсайт Хмільницької міської ради (розділ «Корисна інформація» банер «Екологічний чат-бот SaveEcoBot»)

за посиланням https://www.saveecobot.com/station/1581

 

Для довідки: У 2017 році Хмільницька міська рада долучилася до європейської ініціативи Угоди мерів - Схід. Угода об’єднує місцеві органи влади задля захисту довкілля, зменшення викидів вуглекислого газу та інших парникових газів, енергоефективне споживання паливно-енергетичних ресурсів та зв'язок між енергоспоживанням та зміною клімату.

Беручи участь у Проекті, Хмільницька громада залучила грантові кошти на проведення енергоаудитів та виготовлення енергетичних сертифікатів восьми бюджетних будівель.

Також Хмільник відібраний переможцем конкурсу технічної підтримки Угоди мерів – Схід. За підтримки координаторів проводиться підготовка проектних заявок у сфері клімату та енергії для подачі в базу даних платформи Угода мерів - Схід.

 

Відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу