• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вихованки Центру творчості – переможці краєзнавчого конкурсу

eye

138

11.11.2022 09:09

RSS

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості стали переможцями у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край», яка проходила в онлайн-форматі у жовтні 2022 року.

Конкурс проходив у три етапи: міський, обласний та Всеукраїнський.

Керівники гуртків «Паперопластика» Лідія Паламарчук та «Моделювання іграшок-сувенірів» Тетяна Лукащук підготували своїх вихованців до участі у конкурсі.

Творчі роботи талановитих гуртківців «Руда викрадачка» та «В саду» зайняли перші призові місця на двох попередніх конкурсних відборах і потрапили на ІІІ Всеукраїнський етап.

На конкурсі Всеукраїнського рівня було представлено 1722 роботи з 22 регіонів України.

Вихованки Центру дитячої та юнацької творчості Олександра Паламарчук, Катерина Дрейчук та Оксана Доброгівська зуміли привернути увагу журі своїми надзвичайно красивими та майстерними виробами.

За підсумками Всеукраїнської виставки-конкурсу «Знай і люби свій край» Олександра Паламарчук та Катерина Дрейчук були нагороджені Дипломом ІІ ступеня у номінації «Паперова пластика і оригамі», а Оксана Доброгівська отримала Диплом ІІІ ступеня у номінації «М’яка іграшка».

Вітаємо педагогів та вихованців закладу із перемогою у конкурсі.

Юлія Бараболя, заступник директора з навчально-виховної роботи ЦДЮТ

 

Назад до розділу