• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З добром-для Перемоги: 772 хмільничан отримали продуктові набори

eye

273

11.11.2022 13:26

RSS

У листопаді у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради продовжується благодійна акція з видачі продуктових наборів малозахищеним верствам населення територіальної громади, а саме: громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають на обліку у територіальному центрі.

Соціальна ініціатива реалізується за сприяння та підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина.

З 7 по 11 листопада доставлено 13 продуктових наборів та 85 кг борошна пшеничного.

Завдяки благодійній акції загалом 772 осіб отримали продуктові набори та 5475 кг борошна пшеничного.

Видача продуктових наборів триває.

Жителі громади висловлюють щиру вдячність за турботу Хмільницькому міському голові Миколі Юрчишину та народному депутату України Петру Юрчишину, а також депутату Вінницької обласної Ради Руслану Терещуку, фізичним-особам підприємцям Сергію Уманському, Вадиму Нечаю, Олегу Найчуку, Володимиру Стахурському, голові громадської організації «Знай, щоб жити» Денису Зволінському за надану благодійну допомогу.

Для отримання продуктових наборів необхідно звернутися до Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради із заявою про надання соціальних послуг з відповідним пакетом документів:

- копія паспорта та ідентифікаційного коду;

- довідка МСЕК про встановлення групи інвалідності (за наявності);

- довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб;

- довідки про доходи всіх членів сім’ї (у вигляді заробітної плати, доходу від здачі в оренду земельної ділянки тощо, окрім пенсії та соціальних допомог) за один квартал, який передує місяцю, що є попереднім до місяця звернення за допомогою.

Надання соціальної послуги можливе, якщо середньомісячний сукупний дохід на одну особу не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (з 1 липня 2022 року прожитковий мінімум для осіб, що втратили працездатність, становить 2027 грн.).

Громадяни, які перебувають на обліку в терцентрі та не отримали натуральну допомогу в 2022 році, можуть отримати консультацію в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради (м. Хмільник, 2 пров. Пушкіна, 8, тел. (04338)22371) або у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради (вул. Пушкіна, 48, тел. (04338) 23030).

 

 

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу