• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком вирішив 17 актуальних питань

eye

488

16.11.2022 13:20

RSS

16 листопада 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі вирішено 17 питань зі сфери соціального та цивільного захисту населення, а також комунального господарства та комунальної власності громади.

Першим питанням розглянуто фінансовий план КП «Хмільниккомунсервіс» за 1 півріччя. При цьому зосереджено увагу підприємства на оптимізації поточних витрат, заощадженні ресурсів, пошуку джерел додаткових доходів і роботі з погашенням заборгованості населення за комунальні послуги.

Наступних п’ять питань стосувалися соціального захисту. У цій частині виконком ухвалив рішення про доцільність призначення громадян опікунами над недієздатними особами (за рішенням суду), а також рішення, що дозволяють громадянам отримати одноразову матеріальну допомогу з міського бюджету. Це родини військових, які загинули чи померли на війні (28,5 тис. грн.), військовослужбовці, які отримали поранення під час захисту України (39,7 тис. грн.), а також жителі громади у складних життєвих реаліях (15,0 тис. грн.).

Виконком надав згоду на прийняття на баланс 5 зчитувачів ID-паспортів, які громада отримала у межах партнерства з Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), а також погодив безоплатну передачу комп’ютерної техніки (монітор, принтер, системний блок, принтер-сканер, проекційний переносний екран) із балансу Хмільницького міського центру соціальних служб на баланс виконкому.

Решта ухвалених рішень - комунального напрямку. Це надання дозволу на внесення змін до переліку робіт і розподілу коштів для Програми розвитку житлово-комунального господарства та комунальної власності на 2022 рік (доповнено заходом «фарбування та ремонт автобусних зупинок на загальноміській території»), внесення змін до квартирної облікової справи громадян, видалення аварійних дерев (на підставі актів обстежень), облаштування індивідуального опалення.

Окремим рішенням виконком утворив міську субланку районної ланки обласної територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту населення та затвердив положення про порядок її діяльності.

За заявою громадянина ухвалено рішення про видачу дублікату свідоцтва про право особистої власності на домоволодіння.

З нагоди Дня працівників сільського господарства вирішено відзначити Подяками Хмільницького міського голови 12 представників аграрних підприємств громади.

Виконком надав в оренду частину нежитлових приміщень (вул. Столярчука, 17) Товариству Червоного Хреста України з 1 грудня 2022 року по 1 листопада 2025 року без проведення аукціону. Організація виконує місію видачі гуманітарної допомоги і забезпечує діяльність пункту прокату засобів догляду та реабілітації.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу