• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Микола Юрчишин: У партнерстві – нове майбутнє

eye

248

16.11.2022 14:56

RSS

11 листопада, коли дружня Польща урочисто святкувала свою незалежність, Хмільник і гміна Бєрава підписали Угоду про партнерство і співпрацю.

Сторони домовилися, що будуть розвивати співробітництво з питань впровадження спільних проєктів та ініціатив у галузі освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, підприємництва, антикризового менеджменту, комунікацій із громадськістю та обміну кращим досвідом у сфері муніципального управління.

Хмільницьку міську раду на урочистому підписанні Угоди представляли секретар міської ради Павло Крепкий та депутат міської ради Олександр Кубряк.

Ще у мирний час із Гміною Бєрава Хмільник поєднували чимало добрих справ та важливих ініціатив, що за сприяння міської ради були реалізовані місцевою Спілкою поляків імені В.Реймонта.

Але воєнний побут ще більше здружив наші громади. За першої ж нагоди доброзичливі сусіди приймали українців у себе, турбувалися про них та відправляли хмільничанам гуманітарну допомогу в потребі.

Від імені громади міський голова Микола Юрчишин щиро вітає нових друзів із побажаннями разом досягати успіху та завжди йти пліч-о-пліч до Перемоги і перемог!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу