• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Із хлібом та врожаєм! – міський голова привітав аграріїв

eye

254

17.11.2022 14:35

RSS

У важкі часи рятує праця. Праця на Землі, що дає врожай на майбутнє. Сьогодні працівники сільського господарства тримають свій фронт, працюють з людьми і для людей. Попри всі виклики часу. Відповідально і для добробуту.

З нагоди професійного свята фахівців аграрної галузі сьогодні,17 листопада 2022 року, вдячно привітали у Хмільницькій міській раді.

Міський голова Микола Юрчишин разом із управлінням агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради подякував господарникам за працю на Землі в умовах воєнного часу.

«Українці – хлібороби! Їхні руки пахнуть хлібом. На жаль, війна у багатьох забрала можливість сіяти, доглядати, збирати врожай. Ми стали на захист України і відвойовуємо кожен її населений пункт. Щоб ми змогли займатися улюбленою справою, вирощувати врожай, пекти запашний коровай під лагідним сонцем мирної України. Низький уклін усім господарям своєї країни та слава воїнам, які захищають кожного з нас», - сказав міський голова, вітаючи представників аграрного сектору громади.

На знак пошани за віддану працю у галузі сільського господарства аграрії шанобливо прийняли від міського голови святкові короваї, подяку та квіти.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

 

Назад до розділу