• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Отримали допомогу ВПО від обласного штабу та ЮНІСЕФ

eye

154

18.11.2022 12:58

RSS

Попри постійні обстріли та відсутність електропостачання, українці тримаються разом, вірять у ЗСУ, допомагають один одному, щоб Перемога настала!

17 листопада Хмільницька громада отримала допомогу від гуманітарного штабу Вінницької обласної військової адміністрації.

Гуманітарну допомогу, за дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, передав заступник Андрій Кавунець.

Від Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, що спільно з дитячим фондом ЮНІСЕФ реалізує гуманітарний проєкт із забезпечення одягом переміщених дітей віком до 14 років, надано уніфіковані осінні і зимові набори дитячого одягу, який підходить і хлопчикам, і дівчаткам.

Комплекти складаються із куртки, светра або світшота, термобілизни, спортивних штанів, шкарпеток, черевиків, шапки та рукавичок.

«Розподіл здійснюється відповідно до кількості переселенців у громадах, - прокоментував Андрій Кавунець під час зустрічі з міським головою Миколою Юрчишиним.

- На кожну громаду припадає 8-10 або більше (для великих громад) палет речей. Звичайно, в першу чергу ми забезпечуємо потреби переселенців, адже більшість із них виїхала з домівок ще влітку і майже без нічого. Тож вони – у пріоритеті. Продовольчі ж набори, закуплені з обласного бюджету, наразі розвозимо родинам військовослужбовців, які захищають зараз нашу Батьківщину».

Від імені громади міський голова подякував керівництву обласної та районної адміністрацій за злагоджену і скоординовану допомогу ВПО.

«З перших днів війни ми 24/7 розселяли і реєстрували тисячі людей та допомагали їм чим могли. Це не просто статистика – це людські долі, за якими біль і тривоги, що вже немає куди повернутися або ще не можна повертатися до свого порогу. Дякую, що ми разом підтримуємо людей, особливо в час складних сезонних умов та енергетичних викликів», - зауважив міський голова.

Пропорційно до кількості зареєстрованих ВПО, розміщених у громадах, у Хмільницьку ТГ доставлено гуманітарний вантаж – 35,5 палет.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу