• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком ВИРІШИВ – головні акценти засідання

eye

284

24.11.2022 12:14

RSS

24 листопада 2022 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Виконком розглянув та ухвалив рішення з 17-ти питань, що належать до фінансової та соціальної сфер діяльності, а також питань захисту прав дитини та комунальної власності.

Перших три питання стосувалися бюджетної політики. Схвалено зміни до проєктів рішень міської ради «Про бюджет громади на 2022 рік», «Про затвердження Договорів про передачу видатків у 2022 році» (для підтримки батальйону тероборони, ДСНС та військової частини).

Наступних два питання – соціального напрямку. Вирішено профінансувати одноразову допомогу 2 родинам військових, які загинули на війні (по 30 тис. грн. кожній родині). Затверджено текст оголошення про конкурс для ІГС соціального спрямування, яким коштом міського бюджету буде надана фінансова підтримка для їхніх проєктів та заходів.

Затверджено акт про визначення розміру збитків місцевому ТОВ за фактичне землекористування без правоустановчих документів.

Затверджено План культурно-мистецьких заходів з 5 – 31 грудня 2022 року для дітей та молоді.

Погоджено з 1 січня 2023 року розміри батьківської плати за навчання учнів школи мистецтв основного контингенту та груп, які працюють на засадах самоокупності, при цьому зменшено розміри плати (або звільнено від оплати) дітей пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені піклування батьків, діти з інвалідністю, з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей військовослужбовців). Окремим рішенням надано пільги (50% від повного розміру батьківської плати) з оплати за навчання у листопаді-грудні учениці основного контингенту (фортепіано) школи мистецтв, батько якої є захисником України.

Чотири питання стосувалися напрямку «захист прав дитини». Виконком погодив зняття з реєстрації місця проживання дитини, позбавленої батьківського піклування, визначив місце проживання малолітньої дитини разом із батьком, дозволив матері надати згоду на прийняття в дар неповнолітнім сином 1/5 частки квартири, де право користування має малолітній, а також вніс зміни до свого рішення від 30.08.2022 про укладання батьками договору купівлі-продажу будинковолодіння та земельної ділянки на ім’я малолітнього сина.

На підставі заяви ФОП анульовано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Ухвалено рішення про безоплатну передачу з балансу КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс виконкому частини будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с.Порик.

Виконком також заслухав звітну інформацію про виконання фінансового плану КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» за 9 місяців 2022 року.

На засіданні схвалено перелік питань, що внесені на позачергову 34 сесію міської ради від 24 листопада 2022 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу