• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 34 сесії Хмільницької міської ради

eye

349

25.11.2022 10:23

RSS

24 листопада 2022 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 34 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 26 питань порядку денного із запланованих 28-ми.

Після розгляду постійними комісіями міської ради два проєкти рішень «Про затвердження Програми розвитку підприємницької ініціативи жителів Хмільницької міської територіальної громади на 2023-2025 роки» та «Про Порядок використання коштів бюджету Хмільницької міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку підприємницької ініціативи жителів Хмільницької міської територіальної громади на 2023-2025 роки» були зняті з розгляду та відправлені на доопрацювання через значну кількість запропонованих змін, які потребують додаткових консультацій та узгоджень.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: комплексної програми «Добро» на 2021-2023 рр., програми поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності на території громади на 2022-2026 роки, програми захисту населення і територій громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2022-2026 роки, комплексної оборонно-правоохоронної програми на 2021-2025 роки «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади», програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я для покращення умов медичного обслуговування населення територіальної громади. Ухвалено рішення про зміни до порядків використання коштів міського бюджету до окремих програм.

Внесено зміни та доповнення до порядків надання фінансової підтримки з бюджету громади інститутам громадянського суспільства соціального спрямування, які здійснюють свою діяльність на території Хмільницької громади.

У зв’язку зі змінами в законодавстві ухвалено рішення про втрату чинності рішення 12 сесії міської ради 8 скликання від 28.05.2021р. №453 «Про затвердження Положення про Хмільницьку міську ланку Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту».

Внесено зміни до структури Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, а також до штатної чисельності Центру дитячої та юнацької творчості. Затверджено Положення про службу у справах дітей міської ради зі статусом юридичної особи та Структуру служби у справах дітей Хмільницької міської ради.

Депутатський корпус затвердив план діяльності Хмільницької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік, тарифи на платні соціальні послуги, що надаються Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради на 2023 рік, умови оплати праці працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради у 2023 році.

Відповідно до подання Територіального управління державної судової адміністрації України у Вінницькій області сформовано новий склад присяжних Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області у кількості десяти осіб, який буде діяти наступні три роки.

Розглянувши ініціативу жителів будинку №81 по вул.Монастирська у м.Хмільнику надано дозвіл на створення будинкового комітету.

Списано безнадійну заборгованість ліквідованого банку «Україна» в сумі 1552,75 грн. До комунальної власності міської територіальної громади прийнято відумерлу спадщину, яка складається з 11/50 часток житлового будинку, що розташований по вул.Лугова, 67 у м.Хмільнику.

Депутати затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні Головного сервісного центру МВС.

Внесено зміни до бюджету міської громади на поточний рік, затверджено договори про передачу коштів між місцевими бюджетами та договори про передачу видатків у 2022 році.

 

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу