• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни опановують новітні технології

eye

168

28.11.2022 10:19

RSS

24 листопада 2022 року КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» провів на базі Ліцею №2 семінар-практикум на тему:«Використання інтерактивної панелі як нового навчального інструменту на уроках іноземної мови».

Участь у семінарі взяли учителі англійської мови закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади. Вчителька англійської мови Ліцею №2 Євгенія Шипота продемонструвала колегам практичні методи роботи з новим гаджетом та, об’єднавши педагогів у групи, провела майстер-клас. Висока активність, інтерес та ентузіазм освітян в ході роботи засвідчили, що саме такі новітні технології сприяють підвищенню ефективності освітнього процесу та мотивують учнів до вивчення іноземних мов.

Роботу семінару підсумувала директор Центру Майя Бєляєва, яка зауважила, що робота вчителя в режимі інтерактивної технології перетворюється на захоплюючу навчальну палітру, розбудовуючи під умілою рукою педагога сучасне навчальне середовище. Учитель знаходить калейдоскоп ідей, які допоможуть конструювати авторські уроки, створюючи свій професійний методичний візерунок.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу