• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про світло та його відключення

eye

182

28.11.2022 13:41

RSS

До міської ради продовжують надходити звернення громадян, які зводяться до одного питання: "Чому в мене вимкнули світло на тривалий період, а на інших вулицях (мікрорайонах) освітлення є або ж вимикають світло не так довго?!"

Пояснюємо:

1. Міська рада НЕ ВИМИКАЄ СВІТЛО!!! Тим більше не визначає, де і наскільки виключають світло. - Ми на це не маємо повноважень. Електроенергію вимикає “Вінницяобленерго” за вказівкою “Укренерго”. Усі графіки відключень (планові, аварійні) також складають енергетики, які з нами не погоджуються.

2. Якщо у сусідньому будинку/підприємстві може бути світло, а у вас ні, це означає, що ваші будинки під’єднанні до різних ліній живлення або ж організації забезпечені генератором.

3.Треба розуміти, що зараз є планові графіки вимкнення світла, а є і аварійні виключення. Вони можуть йти один за одним, тому світло може зникати на довший час, ніж це було передбачено раніше.

 

І наостанок. Знаймо одне - такі реалії воєнного часу!

Подякуймо нашим захисникам і захисницям за те, що такі тимчасові незручності перечікуємо вдома, а нашим енергетикам за те, що вони цілодобово, мужньо і самовіддано тримають свій фронт!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради 

Назад до розділу