• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Водоканал оснащено генераторами

eye

892

28.11.2022 16:18

RSS

Коли електроенергії немає, рятівною соломинкою може стати генератор. Цей пристрій особливо потрібний комунальним підприємствам, які мають забезпечувати безперебійне енергоживлення та підтримувати у робочому стані всі життєво потрібні комунікації.

Ми робимо все можливе, щоб в умовах аварійних, погодинних і планових відключень електроенергії (які регулюють енергетики країни), хмільничани мали безперебійне водопостачання і водовідведення.

За Програмою забезпечення населення міської територіальної громади якісною питною водою на 2022 рік КП «Хмільникводоканал» придбано генератор ENDRES потужністю 132 кВт (для станції водопідготовки) та два дизель-генератори FOGO потужністю 99 кВт (для каналізаційно-насосної станції - 1 та каналізаційно-насосної станції-3).

Генератори обійшлися міському бюджету 2,9 млн. грн.

Це дозволить підприємству в період тривалих відключень електроенергії безперебійно надавати послуги з водопостачання та водовідведення жителям міста.

Генератори вже випробувані та готові до роботи.

Ще оперативно вирішуємо купити 2 генератори потужністю по 80 кВт кожен для безперебійної роботи очисних споруд каналізації та на водонасосну станцію №5.

Якщо у Вас виникають перебої з водопостачанням, звертайтеся:

  • Аварійно-диспетчерська служба: (04338) 2 20 44, 068 111 27 00
  • Центр надання адміністративних послуг міської ради: (04338) 2 20 85.

Витримаємо! Переможемо!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

 

 

Назад до розділу