• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Буде світло, тепло, мирно! Щавниця для Хмільника передала 6 генераторів

eye

235

02.12.2022 13:08

RSS

Чого ми, українці, хочемо найбільше?!

Звісно, що завершення війни і справедливого миру. А ще – хочемо від душі й серця подякувати усім, хто є поруч, усім, хто допомагає, усім, хто незламно вірить у наше військо і щиро бажає Україні Перемоги на всіх фронтах.

Нам надзвичайно приємно, що у колі миротворців та великих доброчинців є наші дружні міста Польщі, зокрема, - місто і гміна Щавниця.

У час, коли ворог лютує, прицільно знищуючи об’єкти енергетики, ми не самі, з нами дружня рука допомоги і ми це відчули знову.

1 грудня зі Щавниці (Польща) повернулася робоча делегація, яку очолював депутат міської ради Олександр Гончаренко.

Хмільничани привезли 6 генераторів потужністю від 2,5 кВт – 8 кВт, а також шкільне приладдя і солодощі, які передали для дітей із родин ВПО польські студенти, серед яких є українські діти.

Міський голова Микола Юрчишин вийшов на он-лайн зв'язок зі своїм колегою Бургомістром паном Гжегожем Незгодою та від імені громади сердечно подякував польській громаді і, зокрема директорці школи пані Анні Щепаняк, за вагому допомогу Хмільнику та дітям із родин переселенців.

Очільник громади запевнив, що генератори будуть забезпечувати безперебійну роботу соціальних установ та комунальних підприємств.

У цей же день в одному з пунктів компактного помешкання ВПО відбулася зустріч із дітьми, під час якої маленькі українці отримали шкільне приладдя та солодощі.

Сердечно дякуємо місту-партнеру! Дружньо обіймаємо!

Разом – для ПЕРЕМОГИ!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу