• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Бюджет-2023: запланували видатки міської громади

eye

216

06.12.2022 11:07

RSS

5 грудня 2022 року під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина відбулося засідання робочої групи з підготовки проєкту бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2023 рік.

Фінансисти ознайомили учасників робочої групи з обґрунтуваннями видаткової частини бюджету громади в розрізі напрямів використання коштів головних розпорядників коштів та розпорядників нижчого рівня та виконання заходів міських, комплексних Програм.

При формуванні бюджету враховані вимоги пункту 4 статті 77 Бюджетного кодексу України щодо врахування в першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ громади відповідно до встановлених законодавством умов оплати праці, на проведення розрахунків за енергоносії та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

Робочою групою збалансовано бюджет громади на наступний рік та рекомендовано фінансовому управлінню Хмільницької міської ради подати на оприлюднення проєкт рішення "Про бюджет Хмільницької міської територіальної громади на 2023 рік".

Фінансове управління Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу