• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулося позачергове засідання виконкому

eye

351

08.12.2022 13:23

RSS

8 грудня міський голова Микола Юрчишин провів позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засіданні розглянуто та вирішено 14 актуальних питань.

Зокрема:

Першим вирішено звернутися до Вінницької ОВА з клопотанням про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній матері  з  с.Журавне (Порицький старостинський округ Хмільницької громади).

Для визначення єдиних стандартів та вимог до обслуговування відвідувачів у ЦНАПі, а також технічного оснащення робочих місць працівників затверджено Технічний регламент управління «Центр надання адміністративних послуг» Хмільницької міської ради.

Управлінню житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради збільшено ліміти споживання енергоносіїв та водопостачання на 2022 рік.

Розглянуто клопотання підприємств та громадян про видалення аварійних дерев.

За заявою громадянина надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Три питання стосувалися захисту прав дитини. Ухвалено рішення дозволити батькам дарування своїх часток житлового будинку, де право користування має малолітня дитина; дозволити громадянам укласти договір про поділ в рівних частинах житлового будинку, де зареєстровані та право користування мають малолітні діти; розглянуто ухвалу Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області та надано висновок про доцільність позбавлення батьківських прав.

Схвалено два проєкти рішення міської ради – про зміни до бюджету  та затвердження Додаткової угоди до Договору про передачу видатків у 2022 році.

Збільшено потужність електропостачання адмінбудівлі виконавчого комітету міської ради та вирішено передати районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки в тимчасове користування два електричних генератори.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу